به گزارش ميراث‌آريا( CHTN)، فريدون محمدي ،رئيس سازمان ميرث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان ايلام ضمن بيان اين خبر اظهار داشت: اين انجمن ها در واقع پل مستحکمي بين سازمان و مردم هستند که وظيفه آموزش ، حفاظت و آگاه ساختن مردم و معرفي وجوه ناشناخته ميراث فرهنگي را بر عهده دارند.

وي افزود: در پي تغيير و تحول در جابجايي دبير انجمن هاي ميراث فرهنگي استان در شش ماهه اول سال جاري تعداد جذب و بکارگيري انجمن ها در بخش ها و روستاهاي ذکر شده به حدود 700 نفر رسيد که در شرايط کنوني اسناد و مدارک 200 نفر ديگر در مرحله صدور کارت عضويت هستند.

محمدي ضمن ابراز خشنودي از افزايش اعضاي انجمن ها و حراست بيشتر از مواريث فرهنگي استان در ادامه گفت: استان ايلام به دليل موقعيت ژئوپولتيکي و کوهستاني بودن نيمي از آن و صعب العبور بودن برخي جاذبه هاي تاريخي ونيز مرز طولاني با کشور عراق داراي آثار تاريخي پراکنده و متعددي مي باشد که حفاظت و حراست از آن از عهده يک سازمان يا نهاد به تنهايي نمي گنجد که در اين راستا نقش و فعاليت انجمن ها در حفاظت از آثار تاريخي طي سالهاي گذشته قابل تقدير اسبوده است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام همچنين از تپه ها و بناهاي ناشناخته و از متلاشي شدن چندين باند قاچاق اشياء و ضبظ دهها شي تاريخي در استان در طي شش ماهه اول سال جاري اشاره کرد.

در پايان محمدي از فعاليت هاي سرهنگ احمدي فرمانده يگان حفاظت استان ونازي زاد دبير انجمن هاي استان نسبت به تلاش و کوشش مستمر در جهت ارتقاي جايگاه انجمن ها در سطح استان وادارات در شش ماهه اول سال 86 قدرداني کرد.

116/

انتهای پیام/

کد خبر 1386071528